torsdag 4 december 2008


Tja! Ville bara säga att om allt hade gått som det va tänkt, så skulle ANC dragit till Stockholm på lördag för att kolla på JORN LANDE!!! Men nej, vet inte vad dom var inbokade i för lokal, men enligt JÄVLIGT säkra källor (Second lady mailade, hör o häpna, Wild Willy, trummisen, o fick, hör o häpna igen, svar!!!) så gäller tydligen följande för Boysen i JORN. And i quote: Hei,desverre blir det ikke noe av spillingene i sverige i år,de spillestedene vi er tilbudter bare helt feil for for oss,vi spiller ikke på cafeer,vi spiller på konsertsteder,og det varikke de stedene i sverige,gir deg beskjed hvis noe nytt skjer, wild willy
jorn

Hallå världen!!!! Han må vara erkänd bland musikeliten, men vafaan!!! De vete sjutton om han ens skulle fylla Parkteatern i Brunnsparken här i Örebro... Nämen ärligt, han e ju inte TOKSTOR i Svedala direkt. Kanske e de bara jag som är grymt besviken o inte tänker klart??? Nåväl, nu får man hålla till godo med "Asteroid" och "Deadman" på SATIN på lördag istället.
O de e inte fyskam! Ville bara säga att jag och trummisen i Asteroid-baa-Elvis-baa e sååå JÄÄÄÄÄÄVLA tighta....Bärsa i baren imorron!
Ooojääää, ANC will drink again ! Iiiiiihhaaaa!!!!

Inga kommentarer: