fredag 21 november 2008



Cooool & the gang!!! Snapshot från sensommaren/hösten -07. Thore hittade, en redan nu, klassisk tältplats, eller tältplats o tältplats de e en sandstrand där det med nöd och näppe får plats ett militärtält, typ, vid Skagern.

Vi hade laddat som faan för det här i flera veckors tid, o hela sista veckan sattes det nederbördsrekord i parti o minut...Meen vafaan, vi e inte dom som bangar Så vi drog iväg, fre. em. i ösregn, mellanlandade på Bolaget vid Eurostop och hade sedan ett stop vid ICA i Mullhyttan där "javisst-faan-också" inhandlades. I Laxå SLUTADE det regna! Knäppa bira, upp me tält, på me grillen fram me rödvinet(ja, jag vet, men undertecknad har ju en viss förkärlek till rötjut. Framförallt då till grillat. Ja vafaan, de funkar över huvudtaget...) o sen på med Jorn o stora ljugarvalse framför brasan. Förträffligt!!!

Hoppas boysen hissar intresseflagg för ett barhäng imorron. Annars kanske det blir till o skruva lite med Afrikanen. Det är mitt vinterprojekt. Det var en annons på Blocket där en snubbe sålde ett parti Polishojar i varierande skick från, hör o häpna, Gambia! FXR -90:or donerad från Kina!!! Fattar ni, Storproletäriatet åker Superimperialistiskt!!! Lite kul...Jag o en kille från stockholm delade på partiet. Han tog 4st o jag 3. En till HencoBenco(undertecknad) en till Linus(än så länge inte medlem) o en till Ronnie. Medlem? Jag hade världens flyt o drog en vinstlott utan dess like, fick det absolut bästa x-et av samtliga 7 cyklar!!! Linus var väl ok, fattas startmotor o transkåpa. Ronie knorrade lite, o tyckte vi skulle värdera hojarna olika, men han talade för döva öron. Och priset blev ju skapliga 26.500:-. Helt ok tyckte vi andra. Men då fick han ett x utan bakhjul, hela innertranspaketet med kedja lameller, korg o kåpa.

Jag har inte gjort ett smack än. Linus har skrapat elefantbajs, rost o ökensand hela sommaren.

Ronnie har vilat sig i form, kollat över vad som saknas, lagt pengar på hög och har nu börjat köpa delar. Jag tänkte väl inte göra så mycket förarbete faktiskt. Nytt batteri, i med olja o sen försöka sparka igång, för att sen se var det läcker... Det stora problemet ligger i elen. Men vi får väl se vad som händer. Är ingen fena på el... Kanske skulle satsat på det i gymnasiet? Näe, det blev social på Karro istället. Skitkul! Träffade vänner för livet där! Sen Grafisk utbildning o jobb på TETAB! Jaja, man ska inte klaga. Ola på Genuine Bike Parts drar ju ny el för några tusingar, o han KAN el!

Jaja, nog tjatat, vi får se om det blir bärsa imöra. Nu ere Tacos en flarra Cleine på den Amerikanska Zinfandel-druvan, om någon e intresserad... Second lady gör hemmapremiär på vinsidan just idag faktiskt. Hon har ju ammat Vinnie Vincent hela sommaren/hösten, men det är slut med det nu. Nu får han klara sig på bär o lingon tills han kan äta överkörda rådjur o annat man kan hitta på motorvägen... O Idol så klart!

See Yaa!!!

Inga kommentarer: