söndag 16 november 2008

By the way, Ace Frehleyn kunde skippat sitt gitarrsolo, vafaan, de finns ju 18-åringar i varenda källare idag som lirar skjortan av honom. E.L.O var trevliga att höra. Whitesnake var FANTASTISKA!!! Disturbed leverade mer än jag någonsin kunde tro. DARE, ett med den tidens mått ganska hårt? band, gjorde sin show jävligt egen med hjälp av ett halvaukustiskt set, med bl. annat akustisk gura. Sen drog dom in Brian Robertson, vet inte om dom gjorde så mycket ihop i Thin Lizzy direkt, han såg ut som nån från "the crew" som dök in o soudcheckade helt plötsligt.
Sleten o ämlig som en liten hamster ungefär, men jädrar anåda, när dom började lira "The Rocker" då fattade alla vem/vad han var för en snubbe!!!
Judas Priest, kunde väl börjat med något roligare en 2, två låtar från en platta som i somras inte ens var släppt i Sverige? Hanoi Rocks var en överraskning! Jösses vad jag önskar att Conny Bloom kunde slå på egen hand! Electric boys var ju grundare av en helt ny typ av musik! Iaf i Sverige. Sen skulle det slås i USA oxå, det drog ut på tiden, och när plattan väl landade på diskarna var det ju 50 nya band som läst av marknaden och sålde samma grej. Sorgligt.... Näefaan, den gudabenådade sångaren/gitarristen önskar jag ett personlig break!!!
Goood Night!!!!!!!

Inga kommentarer: