onsdag 15 december 2010

Julbordet som brann inne...

.



Kvällsvecka, vilket innebär ledig fredag! Skulle käkat julbord med jobbet imorron torsdag, på MOLLY, f.d BJÖRNSTUGAN(RIP). Men dö'skallen som tog emot bokningen, för ca 1 månad sedan, hade tydligen en hiss som stannade på näst översta våningen, så att säga... så det blev inget julbord! Hade bokat in oss på fredag istället...
-Men vem faan vill gå med jobbet och käka julbord en fredag?!?! säger dirren. -Vi går på onsdag istället! Ja,ja, det funkar väl det me. Enligt kökschefen på MOLLY så är all mat tillredd i deras kök. Riktigt, riktigt gammalt traditionellt julbord, med andra ord. Inga halvfabrikat a'la Euroshopper här inte! Vi får väl se... För vilken kökschef skulle säga att "njae, kötbullarna har mamma gjort, SCAN, alltså. MAMMA SCAN! Inte min mamma för hon kan inte koka ägg själv en gång!" eller "Skärgårdssillen är från WILLY'S, man fick tre för 20:-, it's a bargin!!!"


En t-shirt jag INTE köpt SJÄLV! Jag lovar och svär!!! Fick den av Niklas och Linnéa, -08? som ett tack för att jag är en sån hyvens kille? Senare så kom Thore med sin, som Linnéa kallade den, kärleksförklaring, som gav Pannakillen en gloria som skulle göra vilket litet jesusbarn som helst grönt av avund... Bara att ta åt sig.




Sånt HÄR väder vill vi ha i 2011!!!


Inga kommentarer: