torsdag 15 oktober 2009

Info, för den det berör....


Verkar som Mustasch är på ingång, igen får man väl säga, ganska prick ett år sen sist. Hade fått för mig att dom skulle lira på Conventum. Det visade sig att Conventum visserligen finns med som arrangör, men konserten blir, liksom ifjol, på Club 700. 31 oktober smäller det! 275:- + förköp. Ere nån som är intresserad?

Linus Afrikan är igång! Han har ju haft den hos GBP under en tid... för omdragning av elen. Går hur fint som helst! Ryker en del från främre cyllen. Läcker också vid den cylinderfotspackningen, så det blir väl till att riva och kolla över lite. Kolvringar? (mitt tips) Ventilsäten? (Linus fundering) Det tog 14 tim att dra el och när Ola höll på så bytte han även statorlindningen. Vet ni när Linus lämnade in hojen? 25 MAJ!!!!!!!!!!!!! Tanken var att han skulle följa med till Sweden Rock den 4de juni... -Jamen, me lite flyt kanske det funkar! sa xtra positiva Benco... Men tiden gick, och Ola skulle ju ha semester, och Olas tjej skulle ju ha semester, och Olas brorsa fick en vattenläcka så Ola skulle hjälpa honom att lägga nytt golv...Priset, mellan tummen och LÅNGFINGRET, hade Linus fått innan: "...nånstans mellan 3-4.000:-" sa Ola när vi träffade honom på SNUTS swap i december, för snart ett år sen. (tänk vad tiden går...) Notan landade på 8.500 big ones!!! Linus skrek tydligen som ena gris i telefonen, då han fick den upplysningen av Lasse, för han (Lasse) prutade direkt en tusing. Men hallå! verkar ändå bli dubbelt så dyrt än vad som utlovades! "Hade jag vetat det här från början hade jag lämnat in den på Carlbarks, för samma pengar, men fått hojen på 1 vecka..." Säger Linus som kollat runt lite. Han tyckte det drog ut på tiden....I JULI!!! Jag tycker det är skandal! -Luktar skit gör det! sa Bill, -Börjar likna Macken! sa Bull. Ola får ha vilka ursäkter han vill, han har ju åtagit sig jobbet! Och 14tim jobb? Två arbetsdagar? Kunde tagit en av dom TJUGO! (20st) helger som gått!!!! Kommentarer???

1 kommentar:

Unknown sa...

Troligtvis blir det hockey den 31/10, hade tänkt att bjuda min store tjocke far på Färjestad-Linköping som tack för det hårda slitet med tapetsering och målning, så vi får se.

"Thor"