fredag 23 december 2011

Julbord och annat....

16 dec: Julbord med jobbet på Södra/Gamla vattentornet. Allright, det ska väl funka!
15 dec: ANC's first Lady ringer och kollar lite tider för morgondagen. "Jo, du, förresten, jag har en liten julklapp till OSS: Lotta och Alice barnvaktar över natten, så jag har bokat rum för oss på Clarion!
Mama mia!!!
Checkar in 17.30, duschade, sminkade och fina. Ett glas rött i hotelbaren, där ett par kolleger till S har After Work. OK, let's get in the representation caracter...
18.55: Knallar bort till bilen och plockar ner cyklarna, för vidare transport till Vattentornet. NOT! Susannes cykel har punka! RIDÅ... -TAXI! Knallar in 19.15 (bra tid!) säger Hej, hej till hela Familjen TETAB som just blir serverade dricka. Okay, baren blir bra... "Jaha, vilket sällskap var det?" "Ja, ja, det var ni som var barnlediga och som bor på hotel inatt?!"

Nåväl, Julbordet var strålande, kan rekommenderas, även då jag inte är nån fan av Elvis R.I.P Presley... Dom kör nämligen nån variant på Wallmans Salonger, med sjungande servitörer och annat, där huvudspåret är Elvis P.
00.50 bär det av till City. O'learys. Lagom tid... Stänger stället och knallar in i Clarion's hiss till 2ndra våningen 02.15. NICE!

09.00 Väcks vi av S telefon. Sebban's kamrat Samuel har blivit sjuk, och kalaset, 14.00, är tyvärr inställt! Satingen va synd...

Ringer och stämmer av med Ola, som tagit över från Lotta: Alles Gut! Chill Out!

Och det gör vi! Strosar runt lite på stan och mår rätt BRA!

Tack TETAB för maten, och tack Darling för julklappen!

Inga kommentarer: