onsdag 9 november 2011

BANDSLÄPP

Skramla till i X10'an igår: "Symphony X klara. Yeea!" Det var farbror Bosse som sett senaste bandsläppet till Sweden Rock.
Har inte hört så mycket med dessa amerikanska progg-metallare ala' Dream Theater/Pagan's Mind, som faktiskt lirade på SRF 2007. Tittade väl på nåt annat när dom spelade. Eller var ute och åkte HOJ med Niklas. Det var mitt andra år och den ände som ville med var Niklas. Utan biljett... Kände väl att jag måste vara lite social, trots att han visste vad som gällde då vi satte oss i sadeln hemmavid: Späckat musikschema i 3 dagar! och fast han bedyrade att han vid 42-års ålder ansåg sig besitta såpass stor social kompetens att han, minsann, skulle klara sig på egen hand, så blev det något ofokuserat på själva musiken. Vi drog iaf ut på en skaplig tur, fredag förmiddag, med lurre och bad i Åhus. Det var en av dom "FABOULUS 3"-åren... +30 grader, inte ett moln på himlen och inne på festivalområdet kastade publikvärdarna vatten (nåja) på publiken, för att folk inte skulle ramla som käglor av värmeslag. Sjukvårdstältet var minst lika välbesökt som öltältet... Jaja, det var iaf skitkul!
Åter till Symphony X. Vet iaf att sångaren, Rusell Allen haft en gås ihop med ANC's husgud #2 (-Men vem är #1? undrar Du. Självklart! OPETH!) Jorn Lande. Ett projekt döpt till Allen/Lande, där musiken skrivits av en SVENSK! Magnus Karlsson, ex. Primal Fear/Midnight Sun/Planet Alliance. Coool! Man kan ju alltid hoppas på ett litet gästspel... Jag menar, det händer väl inte så ofta att dom är in the neighbourhood??? Fast det är klart, Jorn Lande's sång är ju från månen, så han turnerar väl på Mars när det smäller utanför Sölvesborg.... Men JAG kommer vara där!

Inga kommentarer: