lördag 13 augusti 2011

Skogsröj i Rejmyre!



09.00. Åkte med Thor till Skogsröjet i Rejmyre, 2,7 mil NO om Finspång. Passerade Hällestad på vägen dit. På en skylt vid vägkanten stod det: "Traktor och gräsklipparRACE" Kul!? Det var KÖ på vägen!!! Inavlade mullvadar....
Fika på Statoil i Finspång i väntan på Malin & Terror-Tommy, som blivit en timme sena, glömt biljetterna.... Det finns egentligen bara EN grej som bara MÅSTE med: BILJETTEN! För Tjyven! Lika viktig som passet när man ska utrikes! Mullvadar... Och så hånflinade dom åt Thor som började lägga upp packningen i små högar och checka av, igår. Jaja, rutin motherfuckers! RUTIN!


Åkte med till Rejmyre och istallerade. Inte rrrriktigt så proffsigt som SRF, men det var väl inte heler väntat, då Sweden Rock rankas som en av de bästa festivalerna i europa, faktiskt! Det visade sig inte vara några som helst problem att få in Malin och TT på den så kallade MC-campen, som visade sig vara en plätt inne på familje-campen, där man samlat mc-folket. Detta med tanke på säkerheten för hojarna.
Thor drog en cider och började sätta upp tältet, och Farbror Bosse och jag sadlade upp och satte av mot Vingåker. Fin väg!
3tim. och 40min. och 21mil senare, 12.40 rullar man in på Bastuvägen igen.
Nice Ride! Nu återstår grillning och telefonväkteri, live från Röjet!

17.00: Electric Boys! IIIIhaaa!


18.15(Något korta set...) D-A-D



ANC will be back, något starkare nästa år!

Inga kommentarer: