fredag 25 juni 2010

Favoriter som föll...

MAGNUM



Magnum! Mina gamla husgudar! Föll som ett jävla korthus! OK, man har väl inte hängt med helt de senaste åren, men det är ju FESTIVAL killar! Lira KLASSIKERS ! Lira HITSEN! Dom första 6 låtarna har jag aldrig hört! 6 låtar! Sen kom Les Dance Mortence, o så händer intet, o så skrek Benco: Kingdom of madness!!! O så händer intet,,, O så kom som Xtranr: Don't wake the lion OCH Kingdom of madness!!! Men det som kunde blivit så bra... Näe! Thor o jag sa; En låt till, en låt till, en låt till..... Ingen från Chase the dragon, ingen från The eleventh hour....

AEROSMITH



Såg dom -07, MAGNEFIKT! Därför var förväntningarna skapligt höga... Kunde fylla 3 tim med listettor, men efter inledande Love in an elevator (vicken jävla öppning! HUGAH!!!) händer det ingenting! Visst, Livi'n on the edge är också ett höghus, men sen??? Joe Perry lirar soloduell mot sitt alterego, på Guitar Hero. Trumsolo... Från ett band som gjort ALLT o lite till sen tidigt -70tal.... Ide'-öken? Ingen kemi, inget skoj, vi går!

AXL ROSE/GUNS & ROSES


INGET FOTO, HAN VAR INTE DÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Guns & Roses är ett skämt! Eller iaf den gode? Axl Rose! 1 tim sen kliver han på scen. Då har jag redan gått för att titta på Stratovarius... Confrancieren ursäktar sig/Sweden Rock och säger: "Ber om ursäkt för det här, men det verkar inte som mr. Rose vill spela ikväll,,, Men här är iaf , från Finland: Stratovarius!!! Dom lirar! och säger efter ett par låtar att; Verkar inte vara nån som lirar på Festival Stage... Men VI I ÄR I ALLA FALL HÄR! Fy Satingen! Eller som Farbror Bosse sa: Vad helvete! Vi betalar ju hans lön! Det är väl bara o gå ut o lira!!!

GARY MOORE

Hade även här stora förväntningar. Såg Gitarrikonen -84, Victim Of The Future-turnen, på Konserthuset i Sthlm. De va ju ett tag sen... Men det är samma sak som med Aerosmith: Kan lira hits i timmar, men det är ganska segt. Segar på i "Parisienne Walkway's" typ 10 min, o gnisslar på rätt friskt. Men vafaan, lira en låt till istället! Ingen låt från Corridoors of power, ingen från Dirty Fingers, ingen från Victims Of The Future. Däremot kan han inte låta Bluesen vila, utan lirar tokträliga Still got the blues... Iförd nån jacka (såg ut som nåt jag hade på mig -84...) med dragkedjan uppdragen ÄNDA upp, inte ett smil. Som Mikael Åkerfeldt i OPETH sa" Kollade på Gary igår, såg ut som en TANT! en jävel o lira gura, men en tant med pottfrilla..." Tråkigt!


Inga kommentarer: